Online training

Sporten zonder reistijd, gewoon vanuit je eigen woonkamer, op momenten dat het jou uitkomt? Dat kan met online training.

Met online (personal) training train je 1, 2 of 3 keer per week samen met Allerdings Fit 30 minuten via Whatsapp-bellen of via Zoom. We maken wekelijks een afspraak zodat je altijd op een voor jou geschikt moment kunt sporten. Gewoon vanuit je woonkamer, je tuin, je vakantieadres, of waar je dan ook bent.

Net zoals bij ‘live’ trainingen, zorg ik dat de trainingen voor jou op maat zijn, dat je steeds een beetje verder wordt uitgedaagd en dat het gezellig en leuk blijft om te doen. 

Lesduur en frequentie

De lessen duren 30 minuten (aangepaste lesduur is mogelijk). Je kunt 1, 2 of 3 keer in de week trainen met Allerdings Fit. De tijden zijn altijd in overleg.

Tarieven

Gelukkig is 1-op-1-training niet meer alleen weggelegd voor de rich and famous, maar natuurlijk wil je weten wat een trainingssessie van Allerdings Fit kost. Voor iedereen is een (betaalbaar) pakket op maat samen te stellen. Hierover kan ik je in een gratis intake alles vertellen.

Wil je een keer een gratis (online) proeftraining volgen? Mail of app me gerust!
info@allerdingsfit.nl/06 2394 5308