(Online) training

Trainen met Allerdings Fit betekent dat je aan de slag gaat met jouw persoonlijke doelen. Het betekent ook dat je plezier hebt in wat je doet. Bewegen, sporten, fitter worden, afvallen, het gaat allemaal makkelijker als je blij wordt van wat je doet en als je resultaat ziet.

Voordat je begint met sporten met Allerdings Fit stellen we daarom eerst samen jouw doel vast en kijken we hoe we dit het beste kunnen bereiken.

Lesduur
De lessen duren een uur (aangepast lesduur is mogelijk is overleg).

Leslocatie
Waar je de lessen volgt, hangt af van je wensen. Allerdings Fit kan bij je thuis komen, maar komt net zo graag langs op je werk. Train je liever buiten? Allerdings Fit is hier groot voorstander van. Aan buiten trainen zitten heel veel voordelen.

Online training
Trainen zonder reistijd, gewoon vanuit je eigen woonkamer, op momenten dat het jou uitkomt; dat kan met online training!

Met online (personal) training train je 1, 2 of 3 keer per week samen met Allerdings Fit via Whatsapp-bellen of via Zoom. We maken wekelijks een afspraak zodat je altijd op een voor jou geschikt moment kunt sporten. Gewoon vanuit je woonkamer, je tuin, je vakantieadres, of waar je dan ook bent.

Net zoals bij ‘live’ trainingen, zorg ik dat de trainingen voor jou op maat zijn, dat je steeds een beetje verder wordt uitgedaagd en dat het gezellig en leuk blijft om te doen. 

Tarieven
Gelukkig is 1-op-1-training niet meer alleen weggelegd voor de rich and famous, maar natuurlijk wil je weten wat een trainingssessie van Allerdings Fit kost. Voor iedereen is een (betaalbaar) pakket op maat samen te stellen. Hierover kan ik je in een gratis intake alles vertellen.

Wil je een keer een gratis (online) proeftraining volgen? Mail of app me gerust!
info@allerdingsfit.nl/06 2394 5308

%d bloggers liken dit: