Prijzen

Personal training is gelukkig al lang niet meer alleen weggelegd voor de rich and famous. Bovendien kun je bij Allerdings Fit terecht voor meer dan alleen personal training. Voor iedereen is er een (betaalbaar) pakket op maat samen te stellen. Hieronder lees je meer over de prijzen van Allerdings Fit.

Allerdings Fit na de zomer
Gezondheid, voldoende beweging en goed eten, zijn nu misschien wel belangrijker dan ooit. Als je daar wat hulp bij kunt gebruiken, is dit hét moment.
Heb je je voorgenomen na de zomervakantie meer te bewegen en gezondere keuzes te maken? Profiteer dan van de actieprijzen die gelden tot en met september 2020.

Prijzen personal training*
Wil je effectieve 1-op-1-trainingen op een manier die bij jou past? Dat kan nu al vanaf €95 per maand. 

Trainen in kleine groep
Vind je het prettiger om met anderen te trainen? Dat kan ook. Met z’n tweeën of drieën deel je de kosten en train je al vanaf €35 per maand.

De Allerdings Fit 10-wekenchallenge
Fitter, sterker en slanker in 10 weken? Ga samen met Allerdings Fit de uitdaging aan om in 10 weken aan je gezondheid te werken! Hier lees je meer over het 10-wekenprogramma.

Hardloopgroep
De eerste hardloopgroep van Allerdings Fit is gestart. Instromen in de groep kan altijd. Kijk op de pagina Hardlopen voor meer info.

* (Let op: deze actie loopt tot en met 30 september 2020. Voor overige prijzen: mail, bel of app me)

%d bloggers liken dit: