Persoonlijk hardloopschema

Wil je een hardloopschema dat aansluit bij jouw doel en dat past in jouw leven? Ik help je graag! Op internet zijn er genoeg hardloopschema’s te vinden, maar wil je er eentje die rekening houdt met jouw specifieke situatie, dan kun je beter een hardloopschema op maat gebruiken.

Per 4 weken

Alle schema’s zijn verdeeld in blokken van steeds 4 weken. Elke 4 weken evalueren we hoe het gaat en of het schema nog bij je past. Hoe lang je schema duurt, hangt af van je doel. Voor een marathon bijvoorbeeld zal het schema over het algemeen 12 of 16 weken zijn. Dit kan per persoon verschillen. Dit bespreken we van tevoren.

Online coaching

Naast het hardloopschema is Yvonne van Allerdings Fit je (online) coach. Je kunt altijd terecht voor vragen via mail, telefoon of app. Je coach houdt zelf ook een vinger aan de pols om te checken hoe het gaat. Anders dan een willekeurig schema van internet, beschikt Yvonne over veel ervaring en kennis over alles wat er bij het hardlopen komt kijken. Ook op het gebied van voeding (in combinatie met hardlopen) kun je bij Yvonne terecht.

Tarieven

Per 4 weken kost een schema €39,95 (incl. BTW). Dit is inclusief online coaching en tussentijds aanpassen van je schema, mocht dat nodig zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Laat het me weten en we kunnen eerst eens vrijblijvend kennismaken. Stuur een mail naar info@allerdingsfit.nl of bel of app me op 06 23 94 53 08.