Klanten over Allerdings Fit

Elke week weer een verrassende training! Super creatief en afwisselend. In ontspannen sfeer, prettig persoonlijk contact en aandacht. Op een fantastische locatie in het bos. Heerlijk buiten! Ik zou niet anders meer willen.
Anouk
Yvonne is een echte topper. Betrokken, kundig, flexibel qua inplannen (handig voor ondernemers zoals ik). Als het tegenzit, biedt ze de perfecte combinatie van aanmoedigen en bemoedigen. Ze verrast me met telkens leuke gevarieerde (HITT)trainingen. Door haar liep ik mijn eerste hardloopwedstrijd uit. En weet je wat? Ze liep naast me!
Eva
ZZP'er
Ik dacht dat ik het niet meer kon. Ik was 110 kilo en zwaarder geweest. Telkens ging het in periodes goed, maar niks hield stand. Tot ik het artikel in de krant zag van Allerdings Fit: dat ging ik proberen! Ik vond haar meteen sociaal en vertrouwd. Langzaam ging ik geloven dat ik het kon. Tijdens het beginnersschema, de ene dag ging anders dan de andere, maar ze spoort ook af en toe een beetje aan! En NU? Nu ren ik een half uur, ik begin sporten ook steeds leuker te vinden en begin binnenkort aan mijn nieuwe schema! Ik ben al 8 kilo afgevallen!
Laura
%d bloggers liken dit: