Klanten over Allerdings Fit

Voor mij is Yvonne degene geweest die me (na twee bevallingen) weer aan het lopen heeft gekregen. Dankzij haar bleef ik blessure-vrij én loop ik nu nog steeds met heel veel plezier. Ze motiveert en inspireert op een hele prettige manier, zonder druk op je te leggen. Ze komt met oplossingen als je het zelf niet goed weet en zorgt ervoor dat je een hardloopevenement op een veilige manier goed kunt voorbereiden. Kortom: heb je een stok achter de deur nodig en/of behoefte aan professionele begeleiding, bel Yvonne!
Margreet
Review kinderbootcamp: Wat fijn dat Yvonne weer begint met de kinderbootcamps! Ik kan het alle kinderen aanraden. Mijn dochter heeft enorm van deze lessen genoten. Ze had altijd zin om te gaan en zegt er zelf het volgende over: “De spelletjes waren zo leuk, met de feestdagen waren de spelletjes in dat thema, we hielden leuke wedstrijdjes en het is goed voor je conditie. Yvonne gaf goed les, is lief en kan goed met kinderen omgaan.” Als ouder vind ik het knap hoe Yvonne alle kinderen weet te motiveren, door met haar werkvormen op hun interesses in te spelen en door elk kind persoonlijke aandacht te geven. Je wordt echt gezien door haar.
Carlien
Wat ik fijn vind aan online trainen met Yvonne is dat je in je eigen omgeving kunt sporten, waar je ook bent, op een tijd die jou goed uitkomt en dat het je een halfuur kost, wat je altijd wel ergens over hebt in je week. Yvonne is erg motiverend; altijd in een goede bui; vrolijk, met humor en een rustige stem. Ze is altijd goed voorbereid met leuke ideeën en duidelijke oefeningen. Ze komt haar afspraken altijd na en is erg flexibel om iets mee te plannen. Ik heb getraind met Yvonne in periodes dat ik fit was en minder fit was, variërend van 3x tot 1x per week en Yvonne weet de training altijd goed aan te passen aan mijn niveau! Ik voel me na een training van Yvonne altijd weer trots dat ik getraind heb!
Jolien
Elke week weer een verrassende training! Super creatief en afwisselend. In ontspannen sfeer, prettig persoonlijk contact en aandacht. Op een fantastische locatie in het bos. Heerlijk buiten! Ik zou niet anders meer willen.
Anouk
Yvonne is een echte topper. Betrokken, kundig, flexibel qua inplannen (handig voor ondernemers zoals ik). Als het tegenzit, biedt ze de perfecte combinatie van aanmoedigen en bemoedigen. Ze verrast me met telkens leuke gevarieerde (HITT)trainingen. Door haar liep ik mijn eerste hardloopwedstrijd uit. En weet je wat? Ze liep naast me!
Eva
ZZP'er
Ik dacht dat ik het niet meer kon. Ik was te zwaar. Telkens ging het in periodes goed, maar niks hield stand. Tot ik het artikel in de krant zag van Allerdings Fit: dat ging ik proberen! Ik vond haar meteen sociaal en vertrouwd. Langzaam ging ik geloven dat ik het kon. Tijdens het beginnersschema, de ene dag ging anders dan de andere, maar ze spoort ook af en toe een beetje aan! En NU? Nu ren ik een half uur, ik begin sporten ook steeds leuker te vinden en begin binnenkort aan mijn nieuwe schema! Ik ben al 8 kilo afgevallen!
Laura