Meer bewegen

Is sporten eigenlijk niets voor jou en weet je dat je eigenlijk wel meer zou moeten bewegen, maar krijg je jezelf maar niet in beweging? Allerdings Fit wil jou in beweging krijgen! 

We bewegen te weinig
Voldoende bewegen is belangrijk voor een goede fysieke én mentale gezondheid. We weten wel dat bewegen goed voor ons is, maar toch voldeed in 2022 minder dan de helft (44,3%) van de Nederlanders van vier jaar en ouder aan de beweegrichtlijnen. En wist je dat we in 2021 ruim 9 uur (!) per dag zittend doorbrachten? Veel zitten is slecht voor je gezondheid, daarom moet je veel zitten zoveel mogelijk zien te voorkomen en voldoende beweging in je dag brengen. Bewegen is goed, meer bewegen is beter! 

Allerdings Fit kan je tips geven over hoe je meer beweging in je dagelijkse leven krijgt of je helpen daadwerkelijk in beweging te komen. 
Bewegen hoeft geen sport te zijn en het is zeker niet lastig, maar soms kun je net dat steuntje in de rug gebruiken om je weer wat fitter en energieker te voelen. Dus kom in beweging en vraag vandaag nog een gratis intake of proefsessie aan.