Training

Niet iedereen hoeft een killerbody te krijgen of een marathon te lopen, maar door meer te bewegen en/of kleine veranderingen in je eetpatroon aan te brengen, kan iedereen een verschil maken voor zichzelf.

Waarom zou je gaan bewegen of sporten met Allerdings Fit?

“Omdat het leuk en afwisselend is”, hoor ik vaak. En dat vind ik mooi om te horen, want dat is ook precies wat ik wil: dat jij het sporten (weer) leuk vindt. Natuurlijk wordt er wel eens afgezien en wordt er gezweet (en soms gemopperd), maar uiteindelijk zie ik toch meestal lachende gezichten. Elke training probeer ik er weer iets leuks van te maken door spelelementen en thema-trainingen toe te voegen.

Hoe wil jij Allerdings Fit worden?

Allerdings Fit staat voor ‘iedereen fit’, maar ook voor ‘op jouw manier fit’. Wat past bij jou? Ik geloof dat je iets alleen volhoudt, als je iets doet dat bij je past en als je er plezier in hebt. 
Bij Allerdings Fit stem ik de trainingen daarom op jou af. Samen zoeken we uit wat jij leuk vindt en waardoor je iedere keer toch weer uitkijkt naar je volgende training. 

Personal training aan huis of buiten

Wil je het gemak van een trainer die bij je thuis komt of met wie je op een mooie buitenlocatie afspreekt? Kijk bij ‘ ‘Personal training‘ of dit iets voor jou is.

Fit met unieke online trainingen

Min of meer bij toeval (in tijden van corona) is mijn concept voor online trainen ontstaan: Trainen zonder reistijd, gewoon vanuit je eigen woonkamer, op momenten dat het jou uitkomt. Lees meer over online trainen bij Allerdings Fit. 

Allerdings Fit voor hardlopers (beginners en gevorderden)

Of je nu wilt beginnen met hardlopen of dat je het plan hebt je eerste (halve) marathon te lopen, voor hardlopen moet je bij Allerdings Fit zijn! Lees meer over hardlopen met Allerdings Fit onder ‘hardlopen‘.  

Kinder bootcamp

Allerdings Fit biedt als enige in Apeldoorn bootcamp voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kijk op de pagina Allerdings Fit-kids voor meer informatie. 

Fit na je bevalling

Wil jij na je zwangerschap (weer) fit(ter) worden, maar weet je dat niet goed te combineren met je kind(eren), werk en andere verplichtingen? Dan is online trainen met Allerdings Fit de uitkomst voor jou! Lees hier meer over sporten na je zwangerschap.

Wel meer bewegen, niet sporten?

Is sporten niets voor jou en weet je dat je eigenlijk wel meer zou moeten bewegen, maar krijg je jezelf maar niet in beweging? Allerdings Fit wil jou in beweging krijgen! Hier lees je meer!

Wil je eens kennismaken of een gratis proefles volgen? Neem contact met me op!