Training

Niet iedereen hoeft een killerbody te krijgen of een marathon te lopen, maar door meer te bewegen werk je aan je gezondheid. Door te sporten in de buitenlucht, werk je trouwens nog eens éxtra aan je weerstand. Want wist je dat je door buiten in beweging te zijn je meer vet kunt verbranden en dat je meer energie krijgt?

Je kunt bij mij terecht in duo’s, met je kind(eren) en alleen. We houden het veilig (op 1,5 meter) en we kunnen zelfs zonder materiaal trainen.

Waarom zou je gaan sporten bij Allerdings Fit?
“Omdat het leuk en afwisselend is”, hoor ik vaak. En dat vind ik mooi om te horen, want dat is ook precies wat ik wil: dat jij het sporten (weer) leuk vindt. Natuurlijk wordt er wel eens afgezien en wordt er gezweet (en soms gemopperd), maar uiteindelijk zie ik toch meestal lachende gezichten. Elke training probeer ik er weer iets leuks van te maken door bijvoorbeeld een spel-element of ‘een dansje’ (dat laatste dan wel vanuit plankpositie😉) toe te voegen. Bewegen is leuk, echt waar! Zelf ervaren hoe leuk bewegen kan zijn? Vraag vandaag nog een gratis proefles bij me aan!
📧Info@allerdingsfit.nl ☎️06 23945308 of vul het de contactformulier in en ik bel of mail je terug!
 

Er is altijd een trainings- of beweegvorm die bij jou past. Klik op de icoontjes voor meer informatie.

%d bloggers liken dit: