Allerdings Fit in het nieuws

Allerdings Fit kwam de afgelopen jaren een paar keer in het nieuws. Hieronder kun je de nieuwsmomenten teruglezen en terugkijken.

Nieuwsitems op deze pagina

Loper van het jaar 2021

Sinds maandag 10 januari 2022 mag ik mij officieel ‘Loper van het jaar’ (2021) noemen. In hardloopmagazine Runner’s World stond eind vorig jaar een oproep om jouw ‘loper van het jaar’ te nomineren. Er kwamen bijna 300 inzendingen binnen, maar kennelijk sprong het verhaal van de hardloper die zelf in haar eentje marathons bleef lopen tijdens de lockdowns én vooral ook anderen wist te motiveren om te gaan hardlopen, eruit! Met dank aan mijn vriendin Anneke, die me nomineerde.
Lees hier het verhaal op de website van de Runner’s World.
Ik vind het een heel mooie erkenning voor mijn inzet, die niet als inzet voelt. Het is zo ongelooflijk leuk om anderen op een leuke en ongedwongen manier óók aan het hardlopen te krijgen en te houden!

Foto:©Dirk-Jan van Dijk

Allerdings Fit bij Omroep Gelderland

Apeldoorn – Yvonne van Wamelen uit Apeldoorn is verkozen tot loper van het jaar 2021. Ze heeft maandag 10 januari 2022 de prijs van het bekende hardlooptijdschrift Runner’s World in ontvangst genomen.
Bekijk de aflevering van Omroep Gelderland: Apeldoornse Yvonne is de loper van het jaar 2021 – YouTube

Allerdings Fit bij Hart voor Nederland

Yvonne uit Apeldoorn kreeg maandag 10 januari 2022 een trofee uitgereikt van het hardloopblad Runnersworld, omdat zij mensen uit de buurt op een laagdrempelige manier toch aan het bewegen heeft gekregen.
Bekijk hieronder het item van Hart voor Nederland.
Apeldoornse Yvonne wint prijs met lockdown-hardloopclub voor buren

Midwinter marathon 2021: hij ging toch 'door'!

Een verslag van Omroep Gelderland van de afgelaste Midwinter Marathon die toch een beetje doorging. Een item over de bikkels die zondagochtend 6 februari 2021 op hardloopschoenen de regen trotseerden.
Ook een aantal lopers van mijn loopgroepje deden mee. Het was een mooie afsluiting van een trainingsperiode. Ik ben trots op mijn loopgroepje!
Bekijk hieronder het verslag van de Midwinter Marathon van Omroep Gelderland.
Verslag bij omroep Gelderland van de alternatieve Midwinter Marathon 2021.

Allerdings Fit bij In de buurt Apeldoorn

Ren mee met virtueel hardloopevent #Dekleinste in Apeldoorn