Over Allerdings Fit

Ik ben Yvonne van Wamelen, eigenaar van Allerdings Fit.

Maakt bewegen leuk!
De missie van Allerdings Fit is om zoveel mogelijk mensen op een leuke en laagdrempelige manier in beweging krijgen en helpen bij een gezondere leefstijl. Niet iedereen hoeft een marathon te lopen of een ‘killer body’ te hebben, maar door meer te bewegen en/of kleine veranderingen in je eetpatroon aan te brengen, kan iedereen een verschil maken voor zichzelf.
Allerdings Fit staat voor ‘iedereen fit’, maar ook voor ‘op jouw manier fit’. Wat past bij jou? Ik geloof dat je iets alleen volhoudt, als je iets doet dat bij je past en als je er plezier in hebt. Of je nu wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden, of gewoon meer wilt bewegen. Allerdings Fit maakt bewegen leuk!

Puzzelstukjes
Voordat ik eigenaar van Allerdings Fit werd, werkte ik als communicatiemedewerker bij een overheidsinstelling. Toen ik erachter kwam dat ik niet meer genoeg voldoening uit mijn werk haalde, ben ik een loopbaantraject gaan volgen om uit te zoeken wat ik wilde. Een paar dingen kwamen steeds terug tijdens dat traject: ik wilde mensen helpen en ik wilde iets doen waar ik mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt kon.
Op een dag was ik aan het hardlopen en stelde me voor hoe tof het zou zijn als ik iemand zou kunnen helpen om zijn grenzen te verleggen en zichzelf te overtreffen. Ineens wist ik het: met mijn passie voor sport, gezonde voeding en mijn enthousiasme om iets op anderen over te brengen, kan ik andere mensen helpen. De spreekwoordelijke puzzelstukjes vielen in elkaar. En toen was er Allerdings Fit!

Erkend personal trainer en in opleiding voor diëtist
Ik vond het belangrijk om een goede opleiding te volgen. Daarom ben ik de opleiding tot fitnesstrainer en tot personal trainer gaan volgen bij Start2Move. Daarnaast heb ik de module ‘Sport&Voeding’ gevolgd en ben ik gecertificeerd looptrainer. Je kunt me vinden in het Fitned-register (van NL-actief) als erkend personal trainer.
In september 2021 ben ik de studiebanken (en boeken) weer ingekropen: op dit moment studeer ik Voeding en Diëtetiek (3e jaars inmiddels). 

Jij kunt het ook!
Met Allerdings Fit wil ik mensen laten ervaren hoe het is om jezelf te overtreffen. Door stap voor stap je grenzen te verleggen.
Na het lopen van mijn eerste marathon zei ik: “Je kunt nog wel, ook als je denkt dat je niet meer kunt.” Dat geldt niet alleen voor het lopen van een marathon. Het geldt voor bijna alles in het leven. Een mens is heel buigzaam.
Dus jij kunt het ook! Of je nu wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden, of gewoon meer wilt bewegen. Het kan. En ik wil je daarbij helpen.

Uniek: sporten vanuit je eigen woonkamer met Allerdings Fit
Min of meer bij toeval (in tijden van corona) is mijn concept voor online trainen ontstaan: Trainen zonder reistijd, gewoon vanuit je eigen woonkamer, op momenten dat het jou uitkomt. 

Geen oppas

Eén van de voordelen die ik vaak hoor van deze manier van trainen: ik hoef geen oppas voor mijn kinderen te regelen als ik ga sporten. 

Met online (personal) training train je 1, 2 of 3 keer per week samen met Allerdings Fit 30 minuten via Whatsapp-bellen of via Zoom. We maken wekelijks een afspraak zodat je altijd op een voor jou geschikt moment kunt sporten. Net zoals bij ‘live’ trainingen, zorg ik dat de trainingen voor jou op maat zijn, dat je steeds een beetje verder wordt uitgedaagd en dat het gezellig en leuk blijft om te doen. 

Niet alleen voor de rich and famous
1-op-1-training is gelukkig al lang niet meer alleen weggelegd voor de rich and famous. Bovendien kun je bij Allerdings Fit terecht voor meer dan alleen 1-op-1-training. Voor iedereen is er een (betaalbaar) pakket op maat samen te stellen. Hierover kan ik je in een gratis intake alles vertellen.

Klanten over Allerdings Fit
Wat klanten zeggen over Allerdings Fit lees je hier.