Over Allerdings Fit

Ik ben Yvonne van Wamelen, eigenaar van Allerdings Fit.

Mijn doel is om met Allerdings Fit zoveel mogelijk mensen op een leuke en laagdrempelige manier in beweging te krijgen. Niet iedereen hoeft een marathon te lopen of een ‘killer body’ te hebben. Gewoon wat meer bewegen kan al een groot verschil maken.
Allerdings Fit staat voor ‘iedereen fit’, maar ook voor ‘op jouw manier fit’. Wat past bij jou? Ik geloof dat je iets alleen volhoudt, als je iets doet dat bij je past en als je er plezier in hebt. Of je nu wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden, of gewoon meer wilt bewegen.

Puzzelstukjes
Voordat ik eigenaar van Allerdings Fit werd, werkte ik als communicatiemedewerker bij een overheidsinstelling. Toen ik erachter kwam dat ik niet meer genoeg voldoening uit mijn werk haalde, ben ik een loopbaantraject gaan volgen om uit te zoeken wat ik wilde. Een paar dingen kwamen steeds terug tijdens dat traject: ik wilde mensen helpen en ik wilde iets doen waar ik mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt kon.
Op een dag was ik aan het hardlopen en stelde me voor hoe tof het zou zijn als ik iemand zou kunnen helpen om zijn grenzen te verleggen en zichzelf te overtreffen. Ineens wist ik het: met mijn passie voor sport, gezonde voeding en mijn enthousiasme om iets op anderen over te brengen, kan ik andere mensen helpen. De spreekwoordelijke puzzelstukjes vielen in elkaar. En toen was er Allerdings Fit!

Erkend personal trainer en diëtist in opleiding
Hoewel ik zelf al jaren ervaring had met verschillende sporten, vond ik het belangrijk om een goede opleiding te volgen. Daarom ben ik de opleiding tot fitnesstrainer en tot personal trainer gaan volgen bij Start2Move. Daarnaast heb ik de module ‘Sport&Voeding’ gevolgd en ben ik gecertificeerd looptrainer. Je kunt me vinden in het Fitned-register (van NL-actief) als erkend personal trainer.
In september 2021 ben ik de studiebanken (en boeken) weer ingekropen: op dit moment studeer ik Voeding en Diëtetiek. 

Jij kunt het ook!
Met Allerdings Fit wil ik mensen laten ervaren hoe het is om jezelf te overtreffen. Door stap voor stap je grenzen te verleggen.
Na het lopen van mijn eerste marathon zei ik: “Je kunt nog wel, ook als je denkt dat je niet meer kunt.”Dat geldt niet alleen voor het lopen van een marathon. Het geldt voor bijna alles in het leven. Een mens is heel buigzaam.
Dus jij kunt het ook! Of je nu wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden, of gewoon meer wilt bewegen. Het kan. En ik wil je daarbij helpen.

Niet alleen voor de rich and famous
1-op-1-training is gelukkig al lang niet meer alleen weggelegd voor de rich and famous. Bovendien kun je bij Allerdings Fit terecht voor meer dan alleen 1-op-1-training. Voor iedereen is er een (betaalbaar) pakket op maat samen te stellen. Hierover kan ik je in een gratis intake alles vertellen.

Allerdings Fit naar Apeldoorn
In het voorjaar van 2020 ben ik verhuisd van Groningen naar Apeldoorn. Dat betekent: een nieuwe klantenkring opbouwen. Het coronavirus maakte de start wat lastiger dan gehoopt. Inmiddels ben ik goed gewend aan mijn nieuwe woonomgeving. Een woonomgeving die zich uitstekend leent om lekker buiten in beweging te zijn. Dus wil je aan de slag in Apeldoorn? Laat het me weten en we plannen snel een kennismaking!

Klanten over Allerdings Fit
Wat klanten zeggen over Allerdings Fit lees je hier.

%d bloggers liken dit: