Hardlopen

Hardlopen is heerlijk. Je stapt de deur uit en je bent weg. Het mooie aan hardlopen is dat je alleen je eigen lichaam (en oké, een paar goeie hardloopschoenen) nodig hebt. Elke stap die je zet, haal je uit je eigen lichaam. Iedere keer dat je weer een stukje verder gaat, heb je dat helemaal zelf gedaan.

Loopgroep Allerdings Fit
Loop je (af en toe) al zelfstandig hard, maar kun je wel een steuntje in de rug gebruiken of vind je het gewoon gezellig om met anderen te lopen? Dan kun je bij Allerdings Fit terecht. Je kunt iedere woensdagavond meetrainen. We verzamelen nabij het Orderbos/Sportlaan om 19.30 uur. 
Omdat iedereen zijn eigen tempo heeft, vind ik het belangrijk dat iedereen tijdens de trainingen op zijn of haar eigen tempo kan lopen en op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. 

Vrijblijvende proefles op woensdag 15 juni
Op woensdag 15 juni organiseert Allerdings Fit een gratis proefles. Kom gewoon eens vrijblijvend meetrainen! Meld je hier aan!

Eén keer per maand op zaterdag: verrassende duurloop
Eén keer per maand op zaterdag organiseert Yvonne (loper van het jaar!) een verrassende en gezellige duurloop voor iedereen die gewend is wel eens tussen een halfuur en een uur aan één stuk te lopen. We lopen in een rustig tempo dat voor de meeste mensen goed bij te houden is. 
De startlocatie wisselt. Het idee is om steeds nieuwe en mooie routes te ontdekken. Soms zijn de duurlopen nog leerzaam ook! Over het algemeen zal de locatie in en rondom het bosrijke Apeldoorn zijn. Als je je opgeeft voor de mailinglijst, dan hoor je ruim op tijd wat de locatie van de maand is.
Het tijdstip waarop we verzamelen voor deze duurlopen is 9.30 uur.

Unieke loopintroductiecursus
Weet je nog niet helemaal of hardlopen iets voor jou is? Kom erachter met de unieke loopintroductiecursus van Allerdings Fit! In het najaar van 2022 gaan er weer nieuwe loopintroductiecursussen van start. 

Tijdens deze 6-weekse cursus gaan we niet hele eindes lopen. We bouwen het rustig op. We wisselen het hardlopen af met leuke oefeningen, soms in spelvorm, soms uitdagend, maar altijd bedoeld om jou beter en sterker te maken.

Wat maakt deze cursus anders dan andere hardloopcursussen?
Het bijzondere aan deze cursus is dat het niet alleen om hardlopen draait. Je leert in 6 weken je lichaam beter kennen en erop te vertrouwen.

Eén-op-één-training
Het is ook mogelijk om privé hardlooptraining te krijgen. Wil je bijvoorbeeld hulp bij het (weer) opstarten na een blessure? Of train je met een bepaald doel, bijvoorbeeld je eerste halve marathon?  Samen kunnen we daar gericht naar toe werken.

Over de trainer
Yvonne van Allerdings Fit loopt zelf al jaren fanatiek hard, is gecertificeerd looptrainer en draagt sindskort de eervolle titel ‘Loper van het jaar‘.
Yvonne over hardlopen: “Het mooie aan hardlopen is dat iedereen het op zijn of haar eigen niveau kan doen. Het maakt niet uit hoe hard je gaat, als je maar gaat!”

Wat kost het?
De 6-weekse loopintroductiecursus kost €45.
Een maandkaart bij Allerdings Fit kost je €30,00. Hiervoor krijg je wekelijks een training van 60 – 90 minuten per week, persoonlijke adviezen, aandacht voor blessurepreventie en een schema om zelf verder mee te kunnen. Daarnaast kun je altijd op een andere dag meetrainen als je vaste dag niet uitkomt. Ook kun je één keer in de maand mee met een duurloop op een mooie locatie. Liever wat meer vrijheid? Een 6-strippenkaart van €47,50 is dan wellicht iets voor jou.
Een proefles is natuurlijk gratis!

Krachttraining voor hardlopers
Naast (beginnen met) hardlopen kun je bij Allerdings Fit terecht voor ‘Krachttraining voor hardlopers’, alleen of in groepsverband. Misschien iets voor jou en je loopmaatje? 

Aanmelden
Aanmelden voor een loopgroep (of krachttraining) kan met het formulier hieronder. Wil je eerst meer weten? Mail of bel/app me gerust.

Aanmelden hardlopen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: