Hardlopen

Hardlopen is heerlijk. Je stapt de deur uit en je bent weg. Het mooie aan hardlopen is dat je alleen je eigen lichaam (en oké, een paar goeie hardloopschoenen) nodig hebt. Elke stap die je zet, haal je uit je eigen lichaam. Iedere keer dat je weer een stukje verder gaat, heb je dat helemaal zelf gedaan.

Loopgroep Allerdings Fit
Loop je (af en toe) al zelfstandig hard, maar kun je wel een steuntje in de rug gebruiken of vind je het gewoon gezellig om met anderen te lopen? Dan kun je bij Allerdings Fit terecht. Je kunt iedere maandagavond meetrainen. We verzamelen nabij het Orderbos/Sportlaan om 19.30 uur. 
Omdat iedereen zijn eigen tempo heeft, vind ik het belangrijk dat je tijdens de trainingen op je eigen tempo kunt lopen en op je eigen niveau wordt uitgedaagd. 
Je  hoeft geen grote doelen te hebben; plezier en ontspanning staan voorop. 

Trainen voor de Midwinter Marathon
Op dit moment trainen de meeste lopers van de loopgroep van Allerdings Fit voor de Acht van Apeldoorn tijdens de Midwinter Marathon. Misschien is dit ook voor jou een leuk doel. Kom vrijblijvend een keertje meetrainen! Op een gezellige en verantwoorde manier bouwen we de kilometers uit zodat jij op 5 februari 2023 lachend over de finish komt.

Iedere maandag om 19.30 uur/Orderbos
+ extra trainingen in december en januari (doordeweeks en in het weekend) 

Eén keer per maand op zaterdag: verrassende duurloop
Eén keer per maand op zaterdag organiseert Yvonne (loper van het jaar!) een verrassende en gezellige duurloop voor iedereen die zin heeft. We lopen in een rustig tempo dat voor de meeste mensen goed bij te houden is. 
De startlocatie wisselt. Het idee is om steeds nieuwe en mooie routes te ontdekken. Vaak zijn de duurlopen nog leerzaam ook. Over het algemeen zal de locatie in en rondom het bosrijke Apeldoorn zijn. Als je je opgeeft voor de mailinglijst, dan hoor je ruim op tijd wat de locatie van de maand is.
Het tijdstip waarop we verzamelen voor deze duurlopen is 9.30 uur.

Unieke loopintroductiecursus
Weet je nog niet helemaal of hardlopen iets voor jou is? Kom erachter met de unieke loopintroductiecursus van Allerdings Fit! 
Tijdens deze 6-weekse cursus gaan we niet hele eindes lopen. We bouwen het rustig op. We wisselen het hardlopen af met leuke oefeningen, soms in spelvorm, soms uitdagend, maar altijd bedoeld om jou beter en sterker te maken.

Wat maakt deze cursus anders dan andere hardloopcursussen?
Het bijzondere aan deze cursus is dat het niet alleen om hardlopen draait. Je leert in 6 weken je lichaam beter kennen en erop te vertrouwen.

Hou de website in de gaten voor nieuwe startmomenten. 

Eén-op-één-training
Het is ook mogelijk om privé hardlooptraining te krijgen. Wil je bijvoorbeeld hulp bij het (weer) opstarten na een blessure? Of train je met een bepaald doel, bijvoorbeeld je eerste halve marathon?  Samen kunnen we daar gericht naar toe werken.

Over de trainer
Yvonne van Allerdings Fit loopt zelf al jaren fanatiek hard, is gecertificeerd looptrainer en draagt sindskort de eervolle titel ‘Loper van het jaar‘.
Yvonne over hardlopen: “Het mooie aan hardlopen is dat iedereen het op zijn of haar eigen niveau kan doen. Het maakt niet uit hoe hard je gaat, als je maar gaat!”

Wat kost het?
De 6-weekse loopintroductiecursus kost €45.
Een maandkaart bij Allerdings Fit kost je €18,50. Hiervoor krijg je wekelijks een training van 60 – 90 minuten per week, persoonlijke adviezen, aandacht voor blessurepreventie en een schema om zelf verder mee te kunnen. Ook kun je één keer in de maand mee met een duurloop op een mooie locatie. Liever wat meer vrijheid? Een 6-strippenkaart van €35,00 is dan wellicht iets voor jou.
Een proefles is natuurlijk gratis!

Krachttraining voor hardlopers
Naast (beginnen met) hardlopen kun je bij Allerdings Fit terecht voor ‘Krachttraining voor hardlopers’, alleen of in groepsverband. Misschien iets voor jou en je loopmaatje? 

Aanmelden
Aanmelden voor een loopgroep (of krachttraining) kan met het formulier hieronder. Wil je eerst meer weten? Mail of bel/app me gerust.

Veiligheidsprotocol
Lees hier het veiligheidsprotocol van Loopgroep Allerdings Fit.

Aanmelden hardlopen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: