Allerdings Fit komt naar Apeldoorn!

Allerdings Fit komt naar Apeldoorn! Vanaf april 2020 is Apeldoorn een (personal) trainer rijker, want Allerdings Fit verhuist van Groningen naar Apeldoorn.
Nadat ik het alle klanten, vrienden en bekenden heb verteld kan ik het nu ook online zeggen: ik ga terug naar mijn roots, terug naar Apeldoorn.

Juiste moment
Het valt niet mee om na bijna 20 jaar afscheid te nemen van Groningen, maar ik denk dat het nu het juiste moment is om te verhuizen. Hoe meer tijd ik in Allerdings Fit steek en hoe groter de klantenkring groeit, hoe lastiger het wordt om uit Groningen weg te gaan.

Beeldbellen
Een verhuizing betekent afscheid nemen van mijn klanten. Met een paar van hen ga ik kijken of trainen en coachen op afstand (via beeldbellen) een goed alternatief is, van anderen neem ik afscheid.

Drukte
Een verhuizing betekent ook drukte. Misschien was het je al opgevallen dat ik online wat minder actief ben. De komende tijd zal dat nog even zo blijven. Al zal ik zo nu en dan wel verhuis-updates posten op Instagram en Facebook.

Kapper
Na mijn verhuizing zal ik nog regelmatig in Groningen te vinden zijn, want ik blijf als communicatiemedewerker in dienst van de overheid. Bovendien moet ik er nog niet aan denken een andere kapper te zoeken, om maar iets te noemen.

Allerdings Fit bedankt klanten
Ik bedank alle Groningse klanten voor het vertrouwen in mij én voor hun eigen inzet en doorzettingsvermogen. Ik ben trots op jullie!

Ervaring in een verhuisdoos
Het fijne van een eigen bedrijf is, dat je het overal mee naar toe kunt nemen. Zeker in mijn geval: ik ben niet plaatsgebonden. Trainen kun je overal, de grootste sportschool is buiten. De ervaring die ik in Groningen heb opgedaan, staat ingepakt en klaar om mee te nemen naar Apeldoorn.

Heel Apeldoorn Allerdings Fit!
Dus om te onthouden: vanaf april 2020 wordt heel Apeldoorn Allerdings Fit!

 

2 thoughts on “Allerdings Fit komt naar Apeldoorn!

  1. Mooi stukje Yvonne. We blijven samenwerken. Weet dat je het druk hebt net zoals ik. We zien elkaar zaterdag en gaan op afstand verder met onze samenwerking. Succes met inpakken en alles erom heen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.