Yvonne van Allerdings Fit is ‘Loper van het jaar’

Sinds maandag 10 januari 2022 mag ik mij officieel ‘Loper van het jaar’ (2021) noemen. In hardloopmagazine Runner’s World stond eind vorig jaar een oproep om jouw ‘loper van het jaar’ te nomineren. Er kwamen bijna 300 inzendingen binnen, maar kennelijk sprong het verhaal van de hardloper die zelf in haar eentje marathons bleef lopen tijdens de lockdowns én vooral ook anderen wist te motiveren om te gaan hardlopen, eruit! Met dank aan mijn vriendin Anneke, die me nomineerde.
Lees hier het verhaal op de website van de Runner’s World.
Ik vind het een heel mooie erkenning voor mijn inzet, die niet als inzet voelt. Het is zo ongelooflijk leuk om anderen op een leuke en ongedwongen manier óók aan het hardlopen te krijgen en te houden!

Foto:©Dirk-Jan van Dijk