Geef je nu alvast op voor de nieuwe beginnerscursus hardlopen!

Vorig jaar de loopintroductiecursussen van Allerdings Fit gemist? Geen paniek! In het voorjaar starten er weer nieuwe groepen.

Unieke loopintroductiecursus
Allerdings Fit ontwikkelde een leuke en unieke hardloopcursus voor beginners. De cursus is voor iedereen die erachter wil komen of hardlopen misschien iets is, maar ook voor iedereen die op een ongedwongen en positieve manier (weer) wat aan beweging wil gaan doen.
Tijdens de 6-weekse cursus gaan we niet hele eindes lopen. We bouwen het rustig op. We wisselen het hardlopen af met leuke oefeningen, soms in spelvorm, soms uitdagend, maar altijd bedoeld om jou beter en sterker te maken.

Wat maakt deze cursus anders dan andere hardloopcursussen?
Het bijzondere aan deze cursus is dat het niet alleen om hardlopen draait. Je leert in 6 weken je lichaam beter kennen en erop te vertrouwen. Iedereen kan in z’n eigen tempo meedoen en plezier hebben in wat je doet, is het belangrijkst!

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent
De derde loopintroductiecursus start in het voorjaar. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt. Meld je alvast aan om op de mailinglist gezet te worden zodat Allerdings Fit je een berichtje kan sturen zodra de definitieve startdatum en trainingsdagen bekend zijn. Je kunt Allerdings Fit ook volgen op Instagram of Facebook.

Wist je dat…
Wist je trouwens dat Allerdings Fit de prijs ‘Loper van het jaar‘ heeft gewonnen voor het in beweging krijgen van anderen, juist in coronatijd? Wil jij ook enthousiast gemaakt worden door de Loper van het jaar? Meld je dan alvast aan voor de loopintroductiecursus!

Wat kost het?
De 6-weekse cursus kost €45.

Vervolgcursus
Voor iedereen die al wat loopervaring heeft en die op een leuke, gezellige manier 1 keer in de week wil hardlopen, is er de Allerdings Fit-loopgroep op woensdagavond om 19.00 uur. Iedere training is opgebouwd uit een warming-up (vaak in spelvorm), een kerngedeelte en een cooling-down. Naast het hardlopen, voegen we de ene keer wat krachtoefeningen toe en een andere keer wat loopscholing. Kortom: iedere week is er weer een leuke en afwisselende training!

Bel, mail of app Allerdings Fit voor meer info of aanmelden!
06 23945308
info@allerdingsfit.nl