Nu alvast voor in je agenda: loop-introductiecursus na de zomer herhaald!

De start van de loop-introductiecursus in juni gemist? Geen paniek! Na de zomer starten er weer nieuwe groepen.

Tijdens deze 6-weekse cursus gaan we niet hele eindes lopen. We bouwen het rustig op. We wisselen het hardlopen af met leuke oefeningen, soms in spelvorm, soms uitdagend, maar altijd bedoeld om jou beter en sterker te maken.

Wat maakt deze cursus anders dan andere hardloopcursussen?
Het bijzondere aan deze cursus is dat het niet alleen om hardlopen draait. Je leert in 6 weken je lichaam beter kennen en erop te vertrouwen. Iedereen kan in z’n eigen tempo meedoen en plezier hebben in wat je doet, is het belangrijkst!

Start in september
De tweede loop-introductiecursus start begin september.

Locatie, dag en tijdstip
Je kunt je opgeven voor de locatie Apeldoorn West, training op maandagavond 19.30 uur of locatie Apeldoorn Noord-Oost, training op donderdagavond 19.30 uur. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 6) gaan we van start!

Wat kost het?
De 6-weekse cursus kost €45.

Vervolgcursus
Voor iedereen die al wat loopervaring heeft en die op een leuke, gezellige manier 1 keer in de week wil hardlopen, is er de Allerdings Fit-loopgroep op woensdagavond om 19.45 uur. Iedere training is opgebouwd uit een warming-up (vaak in spelvorm), een kerngedeelte en een cooling-down. Naast het hardlopen, voegen we de ene keer wat krachtoefeningen toe en een andere keer wat loopscholing. Kortom: iedere week is er weer een leuke en afwisselende training!

Bel, mail of app Allerdings Fit voor meer info of aanmelden!
06 23945308
info@allerdingsfit.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.