Start in september met hardlopen bij Allerdings Fit

Weet je nog niet helemaal of hardlopen iets voor jou is of wil je het hardlopen (na lange tijd) weer oppakken? Meld je dan nu aan voor de unieke loopintroductiecursus van Allerdings Fit! In september 2023 start er een nieuwe groep.

De beginnerscursus duurt 6 weken. We gaan we niet meteen hele eindes lopen. We bouwen het rustig op. We wisselen het hardlopen af met leuke oefeningen, soms in spelvorm, soms uitdagend, maar altijd bedoeld om jou beter en sterker te maken.

Hardlopen bij Allerdings Fit betekent hardlopen waarbij plezier en ontspanning voorop staan. Yvonne, trainer bij Allerdings Fit: “Ik vind het belangrijk dat iedereen tijdens de trainingen in z’n eigen tempo loopt en op z’n eigen niveau wordt uitgedaagd. Veel beginnende hardlopers gaan in het begin veel te snel. Ik leer ze hun tempo aan te passen en het vol te houden.

Wat maakt hardlopen bij Allerdings Fit anders en leuker?
Hardlopen bij Allerdings Fit is anders en leuker, omdat de trainingen niet standaard zijn. Yvonne: “Een voorbeeld? Ik ben wel eens kastanjes gaan zoeken om alle lopers tijdens de training een stuk met een kastanje op hun hoofd te laten lopen. Het doel? Rompstabiliteit onder de aandacht brengen. Daarna deden we oefeningen om de rompstabiliteit te verbeteren. Verder werk ik niet met ‘standaarddoelen’ zoals: na 12 weken kun je gegarandeerd 5 kilometer achter elkaar hardlopen. Het blijft maatwerk.”

De eerste training staat gepland op woensdag 6 september 2023 om 19.00 uur in het Sportpark Orderbos.

Meld je aan met het formulier onder aan deze pagina of mail naar info@allerdingsfit.nl.