Train je mee voor de Midwinter Marathon?

De inschrijving voor de Midwinter Marathon is geopend! Heb jij je dit jaar als doel gesteld tijdens deze Apeldoornse winterklassieker de Acht van Apeldoorn te lopen? Of ga je zelfs de uitdaging aan op één van de andere afstanden? Allerdings Fit helpt jou graag fit en vol vertrouwen aan de start te staan op 4 februari 2024.

Trainen voor deze mooie hardloopwedstrijd gaat makkelijker als je samen met anderen loopt of als je een goed gestructureerd hardloopschema hebt dat past bij jouw doel en in jouw persoonlijke agenda.

Allerdings Fit hardloopgroep
De lopers van Allerdings Fit trainen vanaf 6 november gericht naar de Acht van Apeldoorn toe. Je kunt je aansluiten bij de groep die elke maandagavond om 19.30 uur verzamelt in het Sportpark Orderbos (Apeldoorn west).

Persoonlijk hardloopschema
Loop je liever alleen op momenten dat het jou uitkomt? Dan is een persoonlijk hardloopschema van Allerdings Fit voor jou een goed idee. Op internet zijn er genoeg hardloopschema’s te vinden, maar wil je er eentje die rekening houdt met jouw specifieke situatie, dan kun je beter een hardloopschema op maat gebruiken. Wil je meer weten over persoonlijke hardloopschema’s van Allerdings Fit? Kijk op de pagina Persoonlijk hardloopschema of dit iets voor jou is.

Samen op naar de top!