Inschrijving unieke hardloopcursus geopend

De inschrijving voor de unieke loopintroductiecursus van Allerdings Fit is geopend. Na het succes van de eerdere cursussen, start er in april een nieuwe groep. Weet je nog niet helemaal of hardlopen iets voor jou is? Kom er dan nu achter!

Tijdens deze 6-weekse cursus gaan we niet hele eindes lopen. We bouwen het rustig op. We wisselen het hardlopen af met leuke oefeningen, soms in spelvorm, soms uitdagend, maar altijd bedoeld om jou beter en sterker te maken.

Wat maakt deze cursus anders dan andere hardloopcursussen?
Het bijzondere aan deze cursus is dat het niet alleen om hardlopen draait. Je leert in 6 weken je lichaam beter kennen en erop te vertrouwen. Iedereen kan in z’n eigen tempo meedoen en plezier hebben in wat je doet, is het belangrijkst!

Locatie, dag en tijdstip
Je kunt je opgeven voor de locatie Apeldoorn West, eerste training op maandagavond 25 april om 19.00 uur of voor Apeldoorn Zuid-West, eerste training op donderdagavond 28 april om 19.00 uur. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 6) gaan we van start!

Wat kost het?
De 6-weekse cursus kost €45.

Aanmelden
Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@allerdingsfit.nl. Geef hierbij aan naar welke locatie je voorkeur uitgaat en of je al hardloopervaring hebt of nog helemaal niet.

Vervolgcursus
Voor iedereen die al wat loopervaring heeft en die op een leuke, gezellige manier 1 keer in de week wil hardlopen, is er de Allerdings Fit-loopgroep op woensdagavond om 19.00 uur. Iedere training is opgebouwd uit een warming-up (vaak in spelvorm), een kerngedeelte en een cooling-down. Naast het hardlopen, voegen we de ene keer wat krachtoefeningen toe en een andere keer wat loopscholing. Kortom: iedere week is er weer een leuke en afwisselende training!

Bel, mail of app Allerdings Fit voor meer info of aanmelden!
06 23945308
info@allerdingsfit.nl